Vrt na Dolenjskem

Projekt

Vrt na Dolenjskem

Opis projekta

Vrt s čudovitim razgledom je vpet v podeželsko okolje, ki ga odlikuje minimalistična formalna zasnova, kombinirana s sproščeno in naravno zasaditvijo rastlin. Vrt je sestavljen iz dveh delov: predvrta pri vhodu v hišo in glavnega vrta za hišo s trato, bazenom in spremljajočo zasaditvijo. Raznoliki vrt vsebuje peščene grede in tudi vrt na strehi kleti z zasaditvijo trav, iglavcev in dreves. Prostrano trato prečkajo pohodne plošče proti bazenu. Otočki okrasnih trav so harmoničen prehod proti bližnjemu travniku.

Storitve

načrtovanje

izvedba

vzdrževanje

Glavne aktivnosti

Grajene elemente vrta so zasnovali arhitekti hiše, mi pa smo načrtovali zelene površine, zasaditvene gredice in tematske sklope hortikulturne ureditve. Naša ekipa je poskrbela za celostno izvedbo vseh hortikulturnih del, ki so vsebovala zemeljska dela, oblikovanje gredic, sajenje rastlin, polaganje travne ruše in montaža namakalnega sistema.

bavdez_drevo
bavdez_okolica_hise
bavdez_drevesa

Edinstven zunanji prostor

Moderna hortikulturna ureditev sredi podeželskega okolja gre z roko v roki z okoliško krajino, hkrati pa jo je z oblikovalskimi prijemi povzdignila na novo, višjo raven.