Družinski vrt v Ljubljani

Projekt

Družinski vrt v Ljubljani

Opis projekta

Vrt odlikuje sodobna zasnova, ki je kompatibilna z arhitekturo hiše. Oblikovali smo estetsko in funkcionalno površino z več-tematskimi in uporabnimi sklopi. V družinskem vrtu je za vsakogar nekaj: področje za igrala, zelenjavni vrt, prostrano travno površino za igro in rekreacijo ter okrasne zasaditve s cvetočimi grmovnicami. Posamezni predeli vrta imajo japonski navdih. Gredica z japonskimi javorji se lepo spogleduje z minimalistično zasaditvijo pritlikavih borovcev in vodnim motivom iz bambusa.

Storitve

načrtovanje

izvedba

vzdrževanje

Glavne aktivnosti

Vrt smo zasnovali vse do najmanjših detajlov. Naša delovna ekipa je poskrbela za izvedbo, ki je potekala vse od navoza zemlje, vgradnje kovinskih robnikov pa do sajenja rastlin, polaganja travne ruše, dekoriranja s prodcem in lubjem ter vgradnje namakalnega sistema. Naša ekipa bo poskrbela za nadaljnje vzdrževanje vrta in ga pripeljala do njegove polne veličine.

bavdez_zelenica
bavdez_zalivanje
bavdez_okolica

Edinstven zunanji prostor

Raznolikost potreb, uporabnikov in tematike družinskega vrta nam je uspelo zapakirati v harmonično celoto, ki je skladna z arhitekturo in v veliko veselje vseh družinskih članov.

bavdez_urejanje_vrta
bavdez_okolica